Over ons Diensten Projecten Service Contact  
Dealer van o.a.
Lid van

Op het gebied van klimaatbeheersing kunnen we alles voor u betekenen, we zijn thuis in alle denkbare systemen. Van een eenvoudige airconditioning voor één ruimte, zoals bv de veel te warme slaapkamer en woonkamer, tot een geavanceerd systeem voor een kantorencomplex.

Eén van onze specialiteiten is het compleet realiseren van uw badkamer. Dat wil zeggen dat bv bij renovatie het demonteren van de oude badkamer, het verbouwen en tegelen van de ruimte en het opleveren van uw badkamer en al het werk dat daarbij hoort, door ons verzorgd wordt. Voor bouwkundige werkzaamheden zoals tegelen of het plaatsen van bijvoorbeeld een tussenmuur, werken wij samen met een vaste aannemer. U kunt bij ons uw "droom" badkamer uitzoeken voor elk budget, want wij werken samen met diverse groothandels die in het bezit zijn van sanitair showrooms. Wij begeleiden en adviseren u daarbij. U kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen van de losse badkameronderdelen zoals bv een bad, toilet of een fontein.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het plaatsen en vernieuwen van CV ketels. Ons bedrijf is officieel Nefit dealer. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en borg staan voor snelle en goede service, waarbij op volledige ondersteuning van de fabrikant kan worden gerekend.

Dakbedekkingswerkzaamheden op vlakke en lichthellende daken is een van onze vele specialismen. Wij brengen zowel zink, koper, kunstof als bitumineuze dakbedekking aan. Daarnaast isoleren we daken, voeren renovaties uit aan bv dakkapellen, luifels en repareren we daklekkages. Wij leveren en monteren alle voorkomende gootwerkzaamheden in koper, zink of kunststof incl de bijpassende hemelwaterafvoeren.

Duurzame energie is een veel besproken onderwerp. Sloot en Sessink Installatietechniek helpt u graag op weg om gebruik te maken van duurzame energie. We kunnen u daarbij ondersteunen van begin tot eind bij o.a. zonnepanelen, warmteterugwinning, zonneboilers, warmtepompen en windenergie.

Voor alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor nieuwbouw als voor verbouw en renovatie. Wij maken voor u een elektrotechnische installatie op maat en volgens uw wensen. Of het nu gaat om een complete elektrische installatie in uw woning of kantoor, het uitbreiden of vernieuwen van de meterkast, het verhelpen van kortsluiting, of een stopcontact verplaatsen. Verder installeren we ook krachtinstallaties, telefoon-, data en Cai-netwerken, rookmelders, alarmsystemen en bv de verlichting in uw tuin.

Wij verzorgen de complete aanleg van gasinstallaties en waterleidingen in woningen en bedrijven. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van kwaliteitsmateriaal en testen het door ons afgeleverde werk nauwkeurig.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van bron- en drinkwater, zodat o.a. kalkaanslag verleden tijd is. Het specialisme bestaat uit het ontharden, ontijzeren, mangaan en ammonium verwijderen en het zuiveren en filteren van het water.
Installatietechniek Sloot & Sessink, Winkelsweg 4, 7255 PN HENGELO (Gld)